ПРЕОКРЕТ: Да ли је Александар (19) убијен - тело послато на обдукцију!

В. Ђ.

уторак, 04. 08. 2020. у 21:00

ПРЕОКРЕТ: Да ли је Александар (19) убијен - тело послато на обдукцију!

Фото: Фацебоок

ТЕЛО Александра П. (19) из села Лукомир код Житорађе, који је нестао у недељу по подне, нађено је у уторак ујутру око 6.30 у Бубличком језеру, а полиција сумња да је реч о убиству.

Виши јавни тужилац у Прокупљу наложио је и обдукцију, како би се утврдио тачан узрок смрти, а како незванично сазнајемо, више особа је саслушано ради прикупљања информација о нестанку и смрти младића.

Тело, које је испливало из воде, приметили су рођаци Александра П., који су више од 24 сата били на језеру и трагали за њим.

Према једној врзији, несрећни младић је најпре убијен, а затим бачен у воду. Наводно, једна старија жена је видела како неколико младића из џипа баца у језеро његово тело.

Једна од сумњи је и да је Александар неком од момака са којима је био у друштву дуговао новац. Пре одласка са њима, рекао је сестри да ће се брзо вратити.

Новости

Александар је, како смо већ писали, у недељу са друштвом дошао на језеро. У поподневним часовима, пријављено је да га нема, па је обавештена полиција, која је заједно са члановима његове породице покушавала да га пронађе.

- Обдукција ће показати који је узрок смрти младића, а истрага је у току - казали су нам у Тужилаштву.

Познаници Александрове породице у Лукомиру и Житорађи за младића имају само речи хвале. Кажу да је био вредан и мирољубив. Поред родитеља, имао је и млађу сестру, која, како кажу, не престаје да плаче за братом од када је сазнала за његову смрт.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Boxy

05.08.2020. 03:27

Ovo je strasno,zbog duga ubijen tako mlad.Pa koliki je bio dug da nije moglo da se saceka i koja je faca donela odluku da je bolje ubiti nego sacekati povrat novca?Tamo sta se desava je strasno.Pocelo opet kao pre,ubijanje za par patika ili mobilni,kao da je drzava treceg reda negde iz afrike ili juzne amerike.