НИШЛИЈА ПОТКРАДАО БАКУ (91) О КОЈОЈ ЈЕ БРИНУО: Она проходала, па се осветила

Новости онлине

уторак, 04. 08. 2020. у 17:48

НИШЛИЈА ПОТКРАДАО БАКУ (91) О КОЈОЈ ЈЕ БРИНУО: Она проходала, па се осветила

Фото Depositphotos

ПОЛИЦИЈА у Нишу поднеће кривичну пријаву против мушкарца старог 60 година из овог града који је покрао старицу (91) о којој се годинама старао.

Лопов је искористио околност што се бака тешко кретала да би јој из куће однео гомилу ствари, али се старици у последње време здравље побољшало, па је открила крађу и неговатеља пријавила полицији.

- Он се о њој старао шест година, током којих је константно крао иако га је она уредно плаћала за услугу неге и помоћи. Користио је то што се бака кретала само уз помоћ ходалице, па је мислио да неће приметити крађу. Узимао је све што му је дошло под руку, осим новца, однео јој је вредан масажер, кухињски прибор, фотоапарат, камеру, четири ручна сата која су припадала њеном покојном супругу, разни алат, грамофон и плоче и шиваћу машину. Међутим, старица је у последње време почела више да се креће по стану па је приметила шта јој све недостаје - наводе наши саговорници упознати са овим случајем.

Како сазнајемо, полиција је осим новца, пронашла већину украдених ствари и вратила их власници.

- Она се пожалила да је човек кога је сматрала пријатељем, не само покрао, већ је од ње позајмљивао новац који јој никада није вратио - додају наши извори.

Шездесетогодишњаку се на терет ставља кривично дело тешке крађе.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)