ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД ИРИГА: Ово је Ђурица који се утопио у вештачком језеру

С.К.

понедељак, 03. 08. 2020. у 14:22

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД ИРИГА: Ово је Ђурица који се утопио у вештачком језеру

Фото: С. Костић

ЂУРИЦА Нађ (55) из Ирига, радник ЈП "Комуналац" удавио се у понедељак у раним јутарњим сатима на вештачком језеру у Шатринцима код Ирига.

Како је дошло до утапања несрећног човека, зачуђени су његови пријатељи који како кажу, да је Нађ био добар и искусан пливач, те сумњају да је само из здравствених разлога могао да настрада у језерским водама.

Фото: С. Костић

Како незванично сазнајемо Ђурица је са још неколико пријатеља отишао у недељу увече на језеро, да би се тамо дружили а успут и пецали. Ујутру у зору он је ушао у воду, како би се освежио и пливао, а после извесног времена пријатељи који су били са њим приметили су да га нема. У паници да му се није десило оно најгоре позвали су полицију, а тело несрећног човека како плута одједном се појавило на површини језера.

- Докторка је констатовала да смрт није настала насилно, зато тело није послато на обдукцију. Због ситуације у којој се налазимо због корона вируса, тело је ипак стављено у лимени сандук који је херметичкии затворен а затим у дрвени. Тако да се сандук неће више отварати а смештен је у капелу до сахране.- каже Фрања Мулај погребник предузећа ''Мулај'' који је учествовао у акцији вађења утопљеника из језера.

Фото: С. Костић

Ђурица Нађ

За Нађа Ирижани кажу да је био добар друг, човек, који се увек нашао људима када су били у невољи. Поред тога што је радио као радник Комуналца, писао је и поезију, зато је често учестовао у туристичким манифестацијама на којима је читао стихове песама. Ђурица ће бити сахрањен сутра (уторак) у 11 часова на источном гробљу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)