САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У РУМИ: Међу петоро повређених и трудница

С. Костић

недеља, 02. 08. 2020. у 22:36

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У РУМИ: Међу петоро повређених и трудница

Фото С. Костић

У саобраћајној несрећи која се догодила у недељу, два сата иза поноћи на углу улица Железничка и ЈНА, четири особе су лакше повређене, међу којима је и трудница, док је пета особа задобила теже телесне повреде и она је превезена у Општу болницу у Сремској Митровици.

Према незваничним информацијама, до судара два путничка возила дошло је када је возило које се кретало из правца Улице ЈНА прешло на црвено на семафору и ударило у возило "фијат браво", које се кретало из правца Железничке. Од силине удара "фијат" се преврнуо и ударио у семафор, који се извалио.

Комшије из оближњих зграда кажу да их је јак ударац у току ноћи пробудио, а када су изашли на терасе и прозоре, затекао их је ставичан призор.

- Возило је било бочно окренуто а из њега су се чуле кукњава и вриска, позвали смо одмах Хитну помоћ, ватрогасце, полицију, који су врло брзо стигли. У "фијату" је било пет особа, младића и девојака око двадесетак година који су се крвави извлачили кроз један разбијени прозор. На срећу сви су остали живи, а трудница, која је била такође у тим колима, задобила је само лакше повреде - каже један од комшија који је одмах притрчао да пружи помоћ.

Расути делови аутомобила у близини банке и поште, били су ту и у недељу ујутру, док су Румљани завршавали своје обавезе на оближњој пијаци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)