НЕВЕРОВАТНА ОДБРАНA ПОСЛЕ УДЕСА: Милојко Пантић признао да је мало попио, али окривљује путаре

Novosti online

30. 07. 2020. у 21:46

НЕВЕРОВАТНА ОДБРАНA ПОСЛЕ УДЕСА: Милојко Пантић признао да је мало попио, али окривљује путаре

Милојко Пантић

СПОРТСКИ коментатор Милојко Пантић, који је понедељак увече пијан колима улетео у пешачки зону у Пећинцима, тврди да су за удес криви путари и да ће их тужити јер пут није добро обележен.

На месту удеса и у непосредној близини, пре пешачке зоне, налазе се три саобраћајна знака - за ограничење брзине на 40 километара на сат, уз упозорење на то да се деца могу наћи на путу, обавештење да се овај пут рачва лево и десно, као и да се налазите на главном путу и да улазите у леву кривину.

Пантић је продужио право и својим „фордом“ налетео на бедем који одваја пешачку зону од пута. Он објашњава да је видео знак, али да није могао брже да реагује.

- Нисам возио брзо, можда 40-50 на сат. Први пут сам пролазио туда са рођаком, залутали смо јер нема путоказа. Ишли смо из Шашинца за Београд видео сам знак за обавезно лево и десно, али, нажалост, он је био толико близу, на мање од 20 метара од саме раскрснице и бедема, да нисам могао да одреагујем на време. Кочио сам, али нисам успео да станем - поручује Пантић и додаје:

- Тачно је да сам мало попио и да ми се то други пут дешава за мање од годину и по дана. Сад размишљам, ово ми је друга опомена коју ћу, како знам, морати да схватим озбиљно! Срећа је да нисам неког повредио и уништио ауто.

УМАЛО ТРАГЕДИЈА

Пантић је због 1,61 промила алкохола у крви 12 сати био на трежњењу

. - Немам оправдање за то што сам возио пијан. Били смо код пријатеља, ручали и мало сам попио. Схватам да сам у годинама, али овде део кривице сносе и путари. Могли смо да настрадамо или, још горе, да неког убијем. Зато разговарам са адвокатом да тужимо путаре - рекао је Пантић и потврдио да му је изречена новчана казна од 120.000 динара, одузимања 16 поена и 10 месеци забране управљања возилом.

Пантићев некадашњи колега, чувени коментатор бивше Југославије, Младен Делић, вероватно би поновио чувену реченицу: Људи, ма је ли то могуће...

(kurir.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

maniks

31.07.2020. 12:52

Ovo je primer svih primera. Kad od Milojka postane ludi Milojko. Kad od vrsnog sportskog komentatora postane vrhunska nistarija, kad od treznog coveka postane notorna pijanica, kad od patriote postane izdajnik svog naroda ,kad .....

Dragan

31.07.2020. 13:02

Prosle godine pijan bezao od policije tako sto je vozio preko Brankovog mosta u traci za suprotni smer. Sada je pijan vozio pesackom zonom. Za ovo bi morao da ostane bez dozvole godinu dana plus da sakupi kaznenih poena dovoljno da stekne obavezhjuce pravo da ponovo polaze vozacki ispit plus novcana kazna. Uz malo srece za ostale ucesnike u saobracaju i pesake, nece doziveti da ponovo sedne za volan osim u luna parku.