СИЛОВАТЕЉ ОСТАЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Продужен притвор А. П. (30), осумњиченом за напаствовање дечака (9) из Сремских Карловаца

Љ. П.

24. 07. 2020. у 20:33

СИЛОВАТЕЉ ОСТАЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Продужен притвор А. П. (30), осумњиченом за напаствовање дечака (9) из Сремских Карловаца

Фото Фејсбук

ВАНРАСПРАВНО веће Вишег суда у Новом Саду продужило је притвор мештанину Сремских Карловаца А. П. (30), осумњиченом за силовање деветогодишњег дечака.

Он ће иза решетака остати до 23. августа да боравком на слободи не би могао да утиче на сведоке, због опасности од понављања дела, али и да не би узнемирава јавност.

Тридесетогодишњак, иначе блиски рођак дечака, сумњичи се да је у ноћи између 14. и 15. јуна сексуално злостављао малишана. Он га је, како се сумња, одвео на једну рођенданску прославу у насељу Дока-Черат у Сремским Карловцима, где је било доста гостију, а кући га је вратио око четири сата ујутро. На путу до куће, према незваничним сазнањима, А. П. је дечака носио у наручју, јер се дете није осећало добро, а онда га је, док су прелазили преко ливаде, како се сумња, напаствовао, после чега га је одвео кући.

Малишан је одмах легао да спава и дуго није устајао из кревета, што је његовим родитељима, посебно мајци, било сумњиво. Дечак је, међутим, рекао да га јако боли стомак, те су га одвели код лекара на преглед, на којем је утврђено да има озбиљне повреде и да је сексуално злостављан. Случај је одмах пријављен полицији.

Мада отежано говори због проблема са слухом, дечак је способан за комуницирање и дао је исказ о ономе што му се догодило.

НЕГИРАО КРИВИЦУ

ПРИЛИКОМ привођења, А. П. је, према незваничним сазнањима, тврдио да је био пијан и да се не сећа шта се те вечери, односно у ноћи између 14. и 15. јуна, дешавало на рођенданском слављу, на које је са собом повео и деветогодишњака.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)