УХАПШЕНИ МАЈКА И СИН: Напали начелника полиције усред ПС

В. Ђ.

24. 07. 2020. у 17:53

УХАПШЕНИ МАЈКА И СИН: Напали начелника полиције усред ПС

Фото Депозитфото

ПОЛИЦИЈА у Мајданпеку лиШила је слободе Д.И. (51) и њеног сина Ј.И. јер су, поред тога што је код њих пронађена марихуна и пиштољ, ударили неколико пута начелника Полицијске станице у том граду.

Полиција је код Ј.И. пронашла око 60 грама марихуане, и пиштољ. Он је приведен, а онда је у просторије ПС дошла Д.И. која је шутнула начелника. Умешао се и Ј.И. који је стварима са стола гађао првог човека полиције у Мајданпеку.

Мајка и син су приведени. Ј.И. је зарадио три пријаве - због неовлашћеног држања и стављања у помет опојних дрога, напада на слyжбено лице и недозвољеног држања оружја. Мајка је добила кривичну пријаву због напада на полицајца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

111

26.07.2020. 12:47

Prvo naucite da se ponasate! Sta ste vi ocekivali? Mislite da možete da odete u policijsku stanicu da histerite, vičete,vredjate,fizički nasrnete na policijskog sluzbenika I kao, jaooo, jadni mi, načelnik me udario. Odgovorno tvrdim i verujem da nije ni 10% bilo kako vi predstavljate!Sa takvim ponasanjem ste očekivali? Da vam se kafa posliluzi možda? Uostalom svu vas poznaju, koliko puta ste hapseni zbog droge? Fina porodica koju policija maltretira. Da imate malo obzira ćutali biste!