ОВО ЈЕ НОЋНА МОРА: Исповест трудне девојке Синише К, серијског силоватеља из Берлина

Novosti online

субота, 18. 07. 2020. у 13:28

ОВО ЈЕ НОЋНА МОРА: Исповест трудне девојке Синише К, серијског силоватеља из Берлина

Фото немачка полиција

СИНША К, серијски силоватељ из Србије, који је после неколико недеља потраге ухапшен у Берлину, живео је у том граду са својом девојком Милијаном, која би идућег месеца требало да роди њихово прво дете.

Несрећна жена одбија да поверује да је њен партнер починио овако гнусне злочине. Све време понавља - "то су лажи, ово је ноћна мора".

Милијана М. (23) у себи носи бебу овог силоватеља - и не жели да призна себи да је Синиша К. (29) злостављао неколико жена у Берлину.

Милијана је са Синишом у вези око годину дана. Пар је последњих седам месеци нелегално живео у Немачкој, где је наводно зарађивао новац.

Средином јуна, два месеца пре термина у којем би требало да им се роди дете, ова млада жена отпутовала је у Србију. Управо је у том периоду Синиша К. почео да силује жене у Берлину. Истражитељи га сумњиче за чак осам случајева злостављања.

Немачки Билд је разговарао са трудном Милијаном.

- Оно што људи причају о њему су гнусне лажи. Он је мој муж, имам дете са њим. Најбоље га знам. Ово је ноћна мора - рекла је она.

Млада жена требало би да се породи у августу.

Не помаже ни то што она добро зна да је Синиша К. већ лежао у затвору у Србији, због силовања малолетнице у Зрењанину 2012. године.

Синиша је, баш као што је то чинио и са својим жртвама у Немачкој, малолетницу пресрео на углу улица Обала Пионира и Скерлићеве у Зрењанину, упитавши је колико има сати. Након што је добио одговор, наставио је да се креће улицом, а после пет, шест минута, потпуно изненада, вратио се и насруо на несрећну малолетницу с леђа.

Како сазнајемо, манијак је девојчицу оборио на земљу, ставио јој руку на уста и запретио јој да не виче и не брани се или ће је "избости ножем и бацити у Бегеј".

Подмукло је девојчици рекао и да га је други младић унајмио да је отме и наредио јој да крене са њим поред реке Бегеј... Преплашену девојчицу гурнуо је са стазе, рекао јој да чучне, а онда је обљубио.

- Био је увучен у нешто што није требало да ради кад је био млађи - гласи Милијанино објашњење на ово.

Синиша је због силовање девојчице провео пет година у затвору.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Andromeda

18.07.2020. 14:52

Ovo je dokaz da silovatelje treba na dozivotnu. Uniste zivot ,zrtve zive ostecene citav svoj zivot, strah,bol, secanje se ne brise.....a oni posle par godina odlezanog opet usudjuju unistavati zivote oko sebe.