ИСПОВЕСТ ОЦА СРБИНА СЕРИЈСКОГ СИЛОВАТЕЉА: Хапшење Синише у Берлину нас је шокирало, радио је као радник на грађевини

Б. Г.

петак, 17. 07. 2020. у 16:44

ИСПОВЕСТ ОЦА СРБИНА СЕРИЈСКОГ СИЛОВАТЕЉА: Хапшење Синише у Берлину нас је шокирало, радио је као радник на грађевини

Фото: Фејсбук

ВЕСТ да је двадесетдеветогодишњи Синиша К, звани Силе Лим, ухапшен у Немачкој, због насилништва и покушаја силовања, изненадила је и узнемирила житеље мирног банатског села, Меленци, крај Зрењанина, а нарочито његове родитеље, оца Бранислава и болесну мајку, Гордану, која је пала у несвест, када је сазнала да јој је старији син ухапшен у Берлину, због серије силовања.

- Ово је шокантно за нас, нисмо имали појма, до пре месец дана,  све је било у реду, радио је као радник на грађевини - каже Бранислав К. уз напомену да је тад упознао Синишину трудну супругу, којој је истекло здравствено осигурање, па је морала назад у Србију, а иначе је из околине Суботице.

- Била је код нас недељу дана, а онда је отишла - додао је отац човека кога је у специјалној акцији, ухапсила немачка полиција и сместила га у затвор.

Како причају мештани Меленаца, Лименом је то други брак, из претходног са М. из Меленаца, има седмогодишњег сина, који живи са својом мајком, која се поново удала и има још троје деце, а њ њега је тужила због нередовног плаћања  алиментације.

Фото: Б. Г.

- Свађали су се због тога, није виђао често сина, а добијао је и кривичне пријаве - рекао нам је мештанин улице Живе Брцанског, у непосредној близини лековите Бање Русанда, у којој живи породица ухапшеног Синише, којег су због честих крађа лима и алуминијума, прозвали Лимени.

Да је његов син и у Србији имао проблема са законом и да је пет година и три месеца провео у затвору, потврдио је његов отац, уз напомену да је затворску казну у Сремској Митровици, служио због ситних крађа и напаствоваоња, али да девојку, због које је осуђен, није силовао.

- То је било сада већ давне  2013. године, одлежао је своје, ко зна шта му се у затвору све догађале, очигледно је преживео трауме, које није испољавао, барем не пред нама - додао је Бранислав К. уз опаску да му је син, у последње време, био  танких живаца, не искључујући могућност да је тотално изгубио компас.

- Ово за шта га сад оптужују, нормалан човек, сигурно не би учинио. Очајни смо, поштена смо породица, трудио сам се одувек да њега и старијег сина, изведем на прави пут, никада нисам имао проблема са законом - искрено је додао Бранислав К.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)