ЈОВАНИЦА ИЗМЕНИО ОДБРАНУ: Суђење за убиство Марка Радовића јула 2018.

Ј. Д. Љ.

15. 07. 2020. у 20:47

ЈОВАНИЦА ИЗМЕНИО ОДБРАНУ: Суђење за убиство Марка Радовића јула 2018.

Фото Фејсбук

МАРКО није налетео на нож! Да је био на фрижидеру, видео сам док ме је Марко ударао свом снагом рукама и ногама по глави и телу. Дохватио сам нож и убо га. Сећам се да сам га после левом руком одгурнуо од себе, док сам у десној држао нож. Онда ми је пао мрак на очи и више се ничега не сећам.

Овим речима је у среду, у наставку суђења за убиство Марка Радовића, студента из Босне и Херцеговине изменио, односно допунио своју одбрану Горан Абдулов, познатији као трансвестит Јованица, који се терети за овај злочин.

- Следеће чега се сећам је да сам лежао на Марку и да сам на његовом левом рамену видео посекотину - испричао је оптужени. - Устао сам, склонио се у страну, а Марко је истрчао из стана у двориште. Изашао сам и ја напоље и видео сам Марка како стоји у дворишту сав крвав. Истрчао сам на капију и отишао одатле.

Убиство се догодило 7. јула 2018. у стану у Земуну, у којем је Радовић живео као подстанар. Он је убоден ножем, након чега је насмрт искрварио на улици. Дан касније, због овог убиства ухапшен је Горан Абдулов, који је, по сопственом признању, био у емотивној вези са студентом из БиХ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)