УЖАС У ЛЕСКОВЦУ: Напио се па ударио девојчицу на бициклу

Novosti online

15. 07. 2020. у 17:19

УЖАС У ЛЕСКОВЦУ: Напио се па ударио девојчицу на бициклу

Илустрација полиција Фото Depositphotos

ДЕВОЈЧИЦА стара 12 година из Вучја задобила је тешке телесне повреде током вожње бицикла на путу Вучје – Лесковац када је на њу налетело путничко возило којим је управљао, како је касније установљено, пијани возач.

Незгода се догодила у уторак нешто после 23 часа када је путничко возило сустигло и ударило бицикл.

Девојчица је, након указане помоћи у лесковачкој Општој болници, са повредама опасним по живот, транспортована на Одељење дечије хирургије у Нишу, док је алко-тест показао да је возач путничког аутомобила у крви имао 1,17 промила алкохола.

Њему је Основно јавно тужилаштво у Лесковцу одредило задржавање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Djordje

15.07.2020. 19:33

"Odredkeno mi ke zasrzavanje"!? Ma nije moguce!? To j esve sto imate da kazete! Dokle ce pijandure da nam ubijaju deci na putevima? Zna li neko koliko dobiju robije ovakve zivotinje!? Ocigledno je da treba uvesti nove zakone i pijancima za volanom treba minimum deset godina robije bez ikakvog skracivanja kazne! Dosta bre pijandura za volanom! Kakva smo mi to zemlja pijandura.

Kalesu

15.07.2020. 20:51

Dvanaestogodišnjakinja posle 23 sata van kuće - diskutabilno. 1,17 promila i vožnja - za svaku osudu, ali je i masovna, a vrlo opasna pojava velikog broja bicikala u javnom saobraćaju, čak i novih, koji već fabrički nisu ispravni za te namene: dečiji i razni sportski modeli, koji nemaju dobro uočljiva, ili nikakva svetla spreda i pozadi (zakon prihvata i razne sevalice, ali nisam za tu varijantu).