СУЂЕЊЕ НАСИЛНИКУ ИЗ ШИДА: Тукао жену, обријао јој главу, па је силовао

С. К.

уторак, 14. 07. 2020. у 23:02

СУЂЕЊЕ НАСИЛНИКУ ИЗ ШИДА: Тукао жену, обријао јој главу, па је силовао

Виши суд у Сремској Митровици / Фото С. К.

АНДРИЈА Хрубик (39), коме се у Сремској Митровици суди за силовање бивше партнерке И. Ј. М. (36) на нарочито свиреп начин, у уторак је пред Вишим судом, на почетку главног претреса рекао да није спреман да износи одбрану јер "није задовољан током кривичног поступка".

Оптужени, који се налази у притвору, раније је осуђиван због трговине наркотицима, недозвољеног држања оружја и других кривичних дела.

Према оптужници, њему се ставља на терет да је И. Ј. М. обљубио у ноћи између 22. и 23. октобра прошле године. Сумња се да је он руком разбио трокрилни прозор у стану у којем су тада живели у Шиду, а затим је жену комадом стакла више пута посекао по подлактицама обе руке, и задао јој више удараца по глави и телу. Ударио ју је и ногом у главу, након чега се жена онесвестила. Тада јој је електричном машиницом обријао главу. Гасио јој је цигарете по леђима и на крају силовао. Несрећна жена је све време вриштала, али није имала снаге да му пружи отпор.

Да је између Андрије и И. Ј. М. често било свађа, које су се завршавале насиљем, потврдила је Радојка Смуђа из Шида, која је овом пару изнајмила стан и те ноћи позвала полицију.

- Три дана пре него што ћу позвати полицију, они су се свађали, а Андрија ју је малтретирао. Мислила сам помириће се, па ће бити добро, али када сам чула галаму и ломљаву стакла, уплашила сам се да ће је убити, па сам позвала полицију - изјавила је Радојка.

БЕЗ ПРИСУСТВА

Као и на припремном рочишту, оштећена И. Ј. М. се није појавила ни на главном претерсу у уторакпа је судија наложио њено довођење на следеће рочиште, које је заказано за 11. септембар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)