РАДНИК УБО КРАДЉИВЦА У ВРАТ: Детаљи сукоба испред перионице у Шапцу

А.Д.

понедељак, 13. 07. 2020. у 18:05

РАДНИК УБО КРАДЉИВЦА У ВРАТ:  Детаљи сукоба испред перионице у Шапцу

Фото: Depositphotos

ШАБАЦ – Због тога што је ударцем ножем у врат повредио потенцијалног крадљивца, полиција у Шапцу ухапсила је К.И., радника из перионице аутомобила у Улици проте Смиљанића у овом граду и одредила му задржавање од 48 сати.

Инцидент се догодио у понедељак око 15 часова, у перионици „Јован и син“ код улаза у Ургентни пријем Опште болнице у Шапцу.

Како „Новости“ сазнају, пред објекат су дошла двојица момака, наводно, корисника наркотика. Шетали су око аутомобила који су опрани стајали испред, а када је радник перионице уочио да, уствари, покушавају нешто да украду, почела је свађа.

- Придошлице су се на улици покошкале са човеком из перионице, који је у неком тренутку успео да отме нож из руку једног од нападача. Бранећи се, убо је једног у пределу врата – прича наш саговорник из истраге.

Повређеног су лекари брзо збринули и, како смо чули, он није у животној опасности.

Починилац је ухапшен на лицу места и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Шапцу. Полиција се овим поводом није оглашавала.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

ne valja zakon

13.07.2020. 18:28

Tipično: u Srbiji zakoni brane kriminalce a da su ta dvojica lopuža povredila nožem radnika perionice, članovi porodice radnika bi dobili izraze "saučešća". Zahtevamo brisanje privodjenja radnika i momentalno hapšenje kriminalaca.