ЛОПОВИ ОТРОВАЛИ ТРИ ЛАБРАДОРА ПА ПРОВАЛИЛИ У КУЋУ: Језиви детаљи пљачке у Врању (ФОТО)

Новости онлајн/Д. Ристић

12. 07. 2020. у 15:41

ЛОПОВИ ОТРОВАЛИ ТРИ ЛАБРАДОРА ПА ПРОВАЛИЛИ У КУЋУ: Језиви детаљи пљачке у Врању (ФОТО)

Фото: Д. Ристић

У НОЋИ између петка и суботе, непознати провалници су отровали три кућна љубимца и провалили у кућу Драгана Стошића из Врања.

Према речима Драгана Стошића, провала се десила док је он са супругом био на одмору. На стравичан призор у породичној кући Стошићевих у Власинској улици је у суботу ујутро наишао човек којег је Драган задужио да храни псе.

- У дворишту и испред њега било је трагова отрова и саламе којом су провалници намамили псе. У питању је отров плаве боје који је веома јак и брзо делује, тако да су криминалци, вероватно, сачекали да јадне животиње угину, па несметано провалили у кућу – каже Стошић.

Фото: Д. Ристић

Tekst potpisa

У кући је направљена права преметачина, лопови су тражили новац, али се нису много овајдили. Према Драгановим речима, провалници су однели нешто бугарских левова у вредности од 60 до 70 евра, војнички нож и венчани прстен његове супруге.

- То ми уопште није важно, стваран тежак ударац за нас је тровање наша три лабрадора. Мужјак је стар 11 година, а две женке су имале по три године и биле су прави чланови породице. То је ненадокнадив губитак за нас и надам се да ће починиоце стићи праведна казна – прича Драган Стошић, иначе рођени брат познатог певача врањских песама Бранимира Стошића Кацета.

Фото: Д. Ристић

Били су као чланови породице

Фото; Д. Ристић

Отров

Увиђај на лицу места су сачинили припадници полиције, као и ветеринарске и комуналне инспекције, а истрага је у току.

Фото: Д. Ристић

Tekst potpisa

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)