Како девојчици да кажу да је ОСТАЛА СИРОЧЕ, да јој се МАМА НЕЋЕ ВРАТИТИ кући? СУЗЕ И ЈЕЦАЈИ у дому Божидарке Ђ. (23), НАСТРАДАЛЕ код Куле

Ј. Л. - А. Р.

05. 07. 2020. у 21:41

Како девојчици да кажу да је ОСТАЛА СИРОЧЕ, да јој се МАМА НЕЋЕ ВРАТИТИ кући? СУЗЕ И ЈЕЦАЈИ у дому Божидарке Ђ. (23), НАСТРАДАЛЕ код Куле

Фото: Приватна архива

У КУЛИ, Руском Крстуру, Врбасу и Црвенки - мук. У стравичном удесу, који се догодио око 3.30, када је "рено меган" којим је управљао Михајло С. (23) из Руског Крстура услед неприлагођене брзине слетео с пута, настрадале су Марија Ф. (17) из Куле, Божидарка Ђ. (23) из Црвенке и Татјана Г. (15) из Врбаса. Са њима у возилу су били и Милица С. (14) из Куле и Јован Виљанац (17) из Руског Крстура, који су задобили тешке телесне повреде. Лекари у Новом Саду се боре за њихове животе.

Сузе и јецаји не престају у дому Божидарке Ђукић у Црвенки. Мајка Рада и отац Драган, скромни, фини људи, не могу да дођу себи од шока. За страшну несрећу јављено им је у недељу рано ујутру, чим се догодила трагедија. Од тада су све очи упрте у Божидаркину малолетну ћерку. Нико не зна како да јој саопште да њена мама више никада неће доћи кући.

- Она јој је била и отац и мајка. Сама ју је, уз помоћ родитеља, подизала, и сада је дете остало сироче - кратко нам је, покушавајући да се смири, рекла Божидаркина рођака. - Срећом, девојчица има три тетке, и верујем да ће оне, некако, покушати да надоместе мајку. Али то је немогуће. Сви су сада ангажовани око сахране, која ће бити у уторак. Девојчицу покушавају да заштите колико год могу. Молим вас да разумете њихов бол и да им не отежавате додатно ову трагедију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)