ТУГА У НОВОМ ПАЗАРУ: Стотине људи се у СУЗАМА опростило од Андреја (4) који је током игре истрчао на пут и ПОГИНУО: "Ово је жалост до неба, како да заборавимо његов осмех?"

Новости онлине

15. 06. 2020. у 17:45

ТУГА У НОВОМ ПАЗАРУ: Стотине људи се у СУЗАМА опростило од Андреја (4) који је током игре истрчао на пут и ПОГИНУО: Ово је жалост до неба, како да заборавимо његов осмех?

Фото: Фацебоок

Стотине и стотине људи испратиле су на пут до вечне куће дечачића кога је волело читаво насеље уз тешке сузе родитеља, бабе, деде.

На гробљу код Петрове цркве у новопазарском насељу Дежевски пут сахрањен је четворогодишњи Андреј Б, преминуо у недељу поподне у Општој болници у Новом Пазару, после саобраћајне несреће која се тог дана догодила у селу Ковачево, на путу од Новог Пазара према Голији.

Стотине и стотине људи испратили су на пут до вечне куће дечачића кога је волело читаво насеље уз тешке сузе родитеља, бабе, деде.

- Ово је туга, ово је жалост до неба. Како да заборавимо његов осмех, његову раздраганост, игру. Био је само детенце, пуно живота, пуно радости, игре, срећна породица - рекао је за Курир један од пријатеља породице.

ИГРАО СЕ У ДВОРИШТУ

Тешка несрећа у којој је страдао мали Андреј и која је потресла читав овај крај, догодила се у недељу око 16 сати, у селу Ковачево, на путу који од Новог Пазара води ка планини Голији, односно Одвраћеници. Дечак и његова породица били су у овом селу на свом имању, деца су се играла у дворишту које је одмах поред пута.

- У једном тренутку, дечачић је занет игром, истрчао на пут, када је наишао "форд фиеста" за чијим је воланом био 77-годишњи човек. Дете је подлетело право под возило - прича извор упознат са детаљима несреће.

Убрзо је у село стигла хитна помоћ, полиција, дечачић је са изузетно тешким повредама најбрже што се могло пребачен у Општу болницу у Нови Пазар. Упркос свим напорима лекара који су се до последњег секунда борили за живот детета исход је био фаталан.

- Родитељи дечака раде у болници, тренутак кад су лекари, кад су сви схватили да ништа не могу да ураде био је ужасан, страшан - прича наш извор.

ВОЗАЧУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР

Возачу "форда фиесте" одређен је после удеса притвор до 48 сати, на терет му се ставља тешко дело против безбедности јавног саобраћаја. По незваничним подацима одмах после несреће утврђено је да возач није имао алкохола у крви. Возило је пребачено на ванредни технички преглед, остали детаљи несреће биће утврђени после вештачења.

Страдали дечачић имао је брата близанца и сестру.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)