Ово је Виолета убијена у Немачкој: Бивши супруг оставио држављанку Србије у локви крви, па јој отео ћерку (ФОТО)

Новости онлине/И.СТАНОЈЕВИЋ

17. 06. 2020. у 18:17

Ово је Виолета убијена у Немачкој: Бивши супруг оставио држављанку Србије у локви крви, па јој отео ћерку (ФОТО)

Фото: Фацебоок

СРПКИЊА Виолета Р. (38) нађена је, у понедељак око 11 сати, мртва у једном стану у градићу Хаген око 15 километара од Дортмунда, у немачкој савезној покрајини Северној Рајни-Вестфалији.

Њен леш је, како извештавају тамошњи медији, у локви крви стајао најмање недељу дана. Полиција злочин приписује њеном бившем невенчаном мужу (24) који је, после убиства, са собом одвео Виолетину трогодишњу ћерку. Он је у уторак увече ухапшен у оближњем месту Изерлон, а дете је, иако неповређено, смештено у болницу да се колико толико опорави од шока.

Социјални радници преузели су девојчицу од спасилачке службе и проценили да је, у овом моменту, потребна болничка нега. Још није дата никаква изјава о томе у каквом је односу девојчица била са мајчиним бившим животним сапутником. После обдукције, саопштено је да је убиству претходило физичко насиље над покојницом.

Полиција је, заправо, неочекивано "набасала" на стравичан призор у стану (Хурденштрасе) у који је дошла по заједничком налогу за хапшење полиције Хагена и државног тужилаштва у Дортмунду. Немачка јавност није информисана о томе зашто се овај младић, који је средином маја после пет недеља изашао из затвора, поново огрешио о закон. Његов идентитет се, такође, држи у тајности, а нема ни званичне потврде о томе шта би могао да буде узрок убиства.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)