ПО ДИРЕКТИВИ Америке, земље ЕУ редом протерују руске дипломате а то чине и оне које нису чланице, нпр. Црна Гора и Северна Македонија. На делу је незапамћено отимање имовине.

Lucky

22.10.2022. 20:45

Tu jeduno diplomatuje nije bilo! A i vijno se razvuklo do besvesti! Sila kao sto je Rusuja , nije smela sebi da dipusti vise od 2meseca do knacnog ostvarenja cilja. Zna se kako se to radi! Ovo je ili ne znanje ili ne moc! Pre bih rekao ne znanje. Da su samo gadjali infrasrukturalne objekte i vojnu tehniku ,odavno bi ukrajinci potpisali kapitulaciju! S Rzsijom kolikonsam ja video niko nije vidio diplomatske razgovore! To sto su zivkali po nekad telefonom i sto se s turcima sastajao nije diplomatija!

Milovan

23.10.2022. 18:56

Lucky ,slabo se ti razumeš u politiku a i u rat ,nemoze Rusija uništiti Ukrajinu kao što bi to Amerikanci uradili jer je to većinski pravoslavno stanovništvo a i dosta Rusa ima,a i Ukrajina bi davno potpisala predaju da nije Amerikanaca koji je vode do zadnjeg Ukrajinca samo da bi pobedili Ruse,samo zaboravljaju da to još nikom nije pošlo za rukom niti će ,baš briga Amerikance za Ukrajince oni i svoj narod žrtvuju da bi ostvarili neki cilj ,čitaj ,,Kule bliznakinje,, nije gadjala nikakva Al-Kaida već oni sami sebe da bi napali Avganistan pod izgovor da su to oni uradili .Amerika je bolesna nacija svaki film je pun nasilja a i crtani za decu pa sad kako da odrastu deca gledajući nasilje ,postaju i oni nasilnici a glupaci koji vode EU nevide dalje od nosa.