ВУЧИЋ ОБЕЋАО МЕШТАНИМА: До Видовдана готов пут у Врелу

Танјуг

07. 05. 2021. у 12:12

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас у разговору са мештанима Врела код Уба да ће у том селу бити завршен локланин пут до Видовдана и да ће мештанина који му се на то данас пожалио лично обавестити.

ВУЧИЋ ОБЕЋАО МЕШТАНИМА: До Видовдана готов пут у Врелу

Фото: Принтсцреен

Вучићу се током посете вакциналном путу у Врелу обратио мештанин, који се представио као Томислав и да је ромске националности са захтевом за издрадњу пута, на шта му Вучић рекао да ће недостајући километар пута бити асфалтиран, као и да ће бити завршена још три километра локалних путева, за шта све треба издвојити укупно око 30 милиона динара.

-Роми нису грађани трећег реда, како кажеш, ево оставићу вам телефон, али пошто знам ме нећеш ти звати после Видовдана да ми кажеш да ли смо урадили пут, ја ћу узети од вас број и позваћу -  казао је Вучић.

Председнику је, такође, пришао један мештанин и поклонио му вино тамјанику, уз захвалност, како је рекао, за све што је Вучић урадио за Србију.

- Волим што увек на крају говора кажете - Живела Србија - додао је домаћин.

Други мештанин му је дао ракију шљивовицу стару око 20 година, коју је Вучић мало пробао и похвалио, а добио је и слатко као поклон од једне мештанке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)