МАЛИ: Сећам се речи председника на почетку пандемије: "Нема предаје", а сада, годину дана после, Србија из свега излази као победник

Novosti online

22. 04. 2021. у 18:37

МИНИСТАР финансија Синиша Мали у завршним речима захвалио се свима који су учествовали у конструктивном дијалогу о ребалансу буџета.

МАЛИ: Сећам се речи председника на почетку пандемије: Нема предаје, а сада, годину дана после, Србија из свега излази као победник

Фото: Танјуг

- Желим свима да вам се захвалим на конструктивном дијалогу током ова два дана док смо разговарали о ребалансу буџета. Желео бих да искористим прилику да вас подсетим на период прошле године када смо се први пут сусрели са пандемијом вирусом корона. Онда је наш председник Вучић рекао: "Нема предаје. Отварамо борбу за спас економије и за здравље суграђана" - рекао је Мали и додао:

- Можда сам мало и емотиван, али поносан сам што смо из ових битака излазимо као победници. Србија је показала да у једној од највећих криза може да изађе као победник.

Мали је нагласио да ће Србија наставити да гради болнице, фабрике и да ће наставити да на све начине помаже грађанима Србије.

- Овај ребаланс који је пред вама даће нам могућност да будемо победници и у будућности. Да наставимо све капиталне пројекте, и да радимо на новим. Да завршавамо и градимо нове болнице, фабрику вакцина. Да наставимо са трећим пакетом помоћи да подржавамо грађане и привреду. Хвала вам на разумевању, и Вучићу на визији и снази да нас води и гура кроз ову кризу. Сигуран сам да ћемо наставити да побеђујемо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)