ТО ЋЕ НАМ ОМОГУЋИТИ РАСТ ПЛАТА И ПЕНЗИЈА: Вучић одлучан - Морамо да достигнемо стопу раста од шест одсто

Novosti online

17. 04. 2021. у 23:23

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да Србија ове године мора да достигне стопу раста од шест одсто.

ТО ЋЕ НАМ ОМОГУЋИТИ РАСТ ПЛАТА И ПЕНЗИЈА: Вучић одлучан - Морамо да достигнемо стопу раста од шест одсто

Фото: Принтсцреен

- Ми морамо ове године да достигнемо стопу раста од 6 одсто, нека буде и 5,7 и 5,6 и 5,8 одсто опет ћемо имати много простора за раст плата, за раст пензија пред крај године уз све исплате које дајемо - рекао је Вучић на Б92.

Он је као пример бриге за пензионере навео и да је већ 118.500 пензионера добило витамине.

- Има стручних људи који се добровољно јављају са Медицинског факултета а и из иностранстав који хоће да нам помогну да објаснимо људима зашто су ти витамини добри, зашто је значајно да их узимају, па ћемо то да објављујемо у средствима информисања”, рекао је Вучић.

Вучић је казао да је за добру стопу раста потребно да радимо, а да то значи и да морамо да се изборимо против короне и вакцинишемо.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Srbijo Zuta kuco

18.04.2021. 06:21

Besplatan savet: Legalizuj drogu kao Holandjani (posto su alkohol i duvan vec legalni) daj sansu nasim poljoprivrednicima da gaje marihuanu i tako ostavi ilegalne dilere bez posla, isprazni zatvore, napuni budzet i eto novca za vece plate i penzije. Zar pouka sa americkom prohibicijom nije lekcija svima? Zasto to ne urade Amerikanci? Izgubili bi nacin na koji finansiraju promene rezima sirom sveta. Jugoslavija je razbijena svercom cigareta i droge. Svercerima Crnogorcima i Siptarima su Amerikanci gledali kroz preste jer su imali svrhu u planu razbijanja drzave. Hajde da neko drugi, neovlascen od strane Amerikanaca, pokusa da se bavi svercom. Sta bi se dogodilo? Odmah bi bio eliminisan. Za te svercerske organizacije policia i BIA moraju da znaju. Zasto sam u to uveren? Poljoprivrednik donese u Beograd bostan i prodaje na ulici pa dodje inspekcija, komunalna policija... Droga se rastura po klubovima, ispred skola i u Srbiji niko ne zna ko se time bavi? To ne moze bez necije precutne pomoci. Halo, ima li nekoga na vezi, slusate li?