ИЗНЕНАДИЋЕ ВАС ПОДАТАК: Овај град су Србији је други по скупоћи

Б.Г.

06. 04. 2021. у 15:37

ГРАД Зрењанин је према званичним подацима Министарства трговине, туризма и телекомуникација, један од најскупљих градова у Србији, када се гледа цена просечне потрошачке корпе.

ИЗНЕНАДИЋЕ ВАС ПОДАТАК: Овај град су Србији је други по скупоћи

Фото: Б.Грујић

На основу праћења исте, коју је поменуто Минисарство спровело у 15-ак градова Србије, први на листи је Нови Сад, у којем је за просечну потрошачку корпу у децембру прошле године било потребно 82 хиљаде динара, док је у Зрењанину у истом периоду, било потребно издвојити 

 81.755 динара.

Занимљиво је да се после, такође војвођанских градова Панчева и Суботице, престоница Србије, Београд, налази на петом месту и да је за потрошачку корпу, за месец дана, било потребно издвојити 78.177 динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Zrenjopet

07.04.2021. 10:13

Zrenjaninci će brzo prešišati Novi Sad. Ovde vodena mafija već 18 godina ne dozvoljava da se pusti u pogon nova Fabrika vode čiju izgradnju plaćaju građani kroz potrošnju sada žute i otrovne česmovače pune arsena, humusa, teških metala… Za flaširanu vodu se daje sve više para, ne samo zbog žeđi i kuvanja, već i za kupanje beba, pranje zuba… Da samo znate šta znači biti žedan u 21. veku. U Novome Sadu se Zrenjaninci ne mogu napiti obične česmovače.