НАЦИОНАЛНА ГАСНА КОМПАНИЈА УСПЕШНО ПОСЛОВАЛА: Србијагас 2020. године остварио нето добит у пословању

Новости онлине

19. 03. 2021. у 18:10

СРБИЈАГАС наставља тренд позитивног пословања, шесту годину заредом, саопштено је после састанка Надзорног одбора овог Јавног предузећа, на коме су усвојени финансијски извештаји предузећа за прошлу годину.

НАЦИОНАЛНА ГАСНА КОМПАНИЈА УСПЕШНО ПОСЛОВАЛА: Србијагас 2020. године остварио нето добит у пословању

Фото: В. Н.

Седница је одржана у објекту компресорске станице на траси магистралног гасовода од границе са Бугарском до границе са Мађарском и другим суседним земљама, тзв. Балканског тока у Великој Плани.

Надзорни одбор Јавног предузећа Србијагас усвојио је на јучерашњој седници финансијске извештаје предузећа, односно Биланс стања и Биланс успеха, за период 1. јануар - 31. децембар 2020. године по делатностима, који су још једном показали да је национална гасна компанија прошлу пословну годину завршила успешно, са нето добити, и тиме наставила тренд позитивног пословања који остварује шесту годину за редом.

Фото Танјуг

Седница, којој је председавао проф. др Муамер Реџовић, председник НО, а којој су, поред чланова Надзорног одбора, присуствовали генерални директор ЈП Србијагас“ , Душан Бајатовић са замеником и извршним директорима предузећа, одржана је у Великој Плани, у објекту једине компресорске станице на траси магистралног гасовода од границе са Бугарском до границе са Мађарском и другим суседним земљама, тзв. Балканског тока, и то уз поштовање свих епидемиолошких мера које су на снази.

Чланови Надзорног одбора, заједно са менаџментом Србијагаса, по завршетку седнице, обишли су овај значајан објекат на траси новог гасовода и упознали се са степеном завршености и квалитетом извршених радова, који се, како је истакнуто, реализују планираном динамиком.

energijabalkana.net

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)