ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О НАБАВЦИ ЗА РЕГИСТАР ПЛАТА: Теднер транспарентан и по закону

Novosti online

26. 02. 2021. у 17:56

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О НАБАВЦИ ЗА РЕГИСТАР ПЛАТА:  Теднер транспарентан и по закону

Фото: Драган Миловановић

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да је јавна набавка за израду Централног информационог систем за обрачун зарада у јавном сектору била потпуно транспарентна и у складу са свим процедурама.

Овај посао припао је "Телекому" и "Вајрлес медији" Игора Жежеља, а Вучић је рекао да је јавна набавка урађена по свим процедурама.

- Они су дали најбољу понуду, а тај систем биће јако значајан за Министарство финансија - поручио је Вучић и додао:

- Ништа није урађено противзаконито и немам проблем ако ми било ко докаже да је другачије да министар Синиша Мали буде не само смењен, већ и кривично гоњен. Још једном да кажем, имам апсолутно поверење у Синишу Малог. Увек се води хајка против неког, у крајњој сам инстанци то је. Немам проблем с тим, јер знам колико су обмањивали јавност моји политички противници, када је било да Синиша Мали има 24 стана у Бугарској, а што нисте објавили да је то била лаж и да је бугарски суд пресудио да нема 24 стана, већ један.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Bzvz

27.02.2021. 02:59

Na tom CROSO treš web sajtu ne radi obican unos sifara koje se povlače po kliku 10 po 10 od npr. 1760...dakle 176 klikova da unesete šifru koja je na kraju liste...a ručni unos i pretraga koji je radio pe sad ne radi. Koliko god platili, preplatili ste, nažalost. Bzvz