ШАНСЕ ЗА ДОБАВЉАЧЕ: Вирутеални самит железница југоситочне Европе и Уједињеног краљевства

С.Б.

25. 02. 2021. у 15:00

ШАНСЕ ЗА ДОБАВЉАЧЕ: Вирутеални самит железница југоситочне Европе и Уједињеног краљевства

ЕПА

КЛАСТЕР железница југоисточне Европе (РЦСЕЕ) и највећи светски железнички кластер Раил Аллианце из Уједињеног краљевства организују виртуелни самит железница југоисточне Европе и Уједињеног Краљевства одржати 18. 05. ове године.

Једнодневна он-лајн конференција ће окупити истакнуте говорнике, а биће то и прилика да се чује о за пројектима за индустрију добављача железница и планове за реципрочне трговинске посете у јесен 2021.

Мрежа за железничка истраживања и иновације Југоисточне Европе (СЕЕРРИН) ће представити актуелне информације и планове за развој широм региона. СЕЕРРИН су 2020. године основали кластер РЦСЕЕ и Универзитет у Београду, Загребу и Бирмингему и врло брзо је увећао чланство које сада укључује универзитете и организације железничке индустрије у целом региону југоисточне Европе.

- Веома смо узбуђени што заједнички организујемо овај јединствени догађај који приближава наше земље и наше железничке индустрије. Наше партнерство траје више од две године и све више јача. Заједно смо учествовали на великом броју узбудљивих пројеката, чији је овај железнички самит још један део - каже Драгољуб Рајић, директор Кластера железница југоисточне Европе. - Радујемо се представљању прилика за наше партнере добављаче из железничког сектора на овом догађају, као и за следећи сајам СЕЕ Мобилитy у Београду и пословну посету компанија из региона југоисточне Европе Уједињеном краљевству који су планирани за другу, односно трећу недељу септембра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)