ПОШАЉИТЕ КОВЕРТЕ ДО ПЕТКА: Финално извлачење "Узми рачун и победи" у суботу, главна награда стан у насељу Београд на води

Танјуг

22. 02. 2021. у 12:38

ПОШАЉИТЕ КОВЕРТЕ ДО ПЕТКА: Финално извлачење Узми рачун и победи у суботу, главна награда стан у насељу Београд на води

Фото: РТС Принтскрин

ПОСЛЕДЊЕ, финално извлачење другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2020" биће одржано у суботу, 27. фебруара у 17.55 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије.

Тада ће власнике добити стан у престоници, на 23. спрату једне од кула у насељу Београд на води, и пет аутомобила Фијат 500Л.


Тренутно се у базену у студију налази 10,8 милиона коверата и све оне конкуришу за извлачење вредних награда у суботу.

Сви грађани имају времена да до петка, до краја радног времена пословница пошти, убаце своје коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, у поштанске сандучиће, саопштено је из Владе Србије, уз подсећање да је слање коверата потпуно бесплатно.

Влада Србије још једном подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду, нити уопште улазак у пословнице поште.

Апелујемо на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче, каже се у зсаопштењу.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1.септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати ”Узми рачун и победи 2020”.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.узмирацун.рс а на располагању им је и контакт центар путем мејла контакт@узмирацун.рс , за сва додатна питања и подршку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)