НОВА ШАНСА ЗА СТАН И АУТОМОБИЛ: За извлачење у наградној игри Узми рачун и победи већ стигло више од 10 милиона коверти!

Танјуг

18. 02. 2021. у 15:30

ЗА суботње извлачење у наградној игри "Узми рачун и победи 2020" у овом тренутку конкурише више од 10.300.000 коверата, саопштено је из Владе Србије.

НОВА ШАНСА ЗА СТАН И АУТОМОБИЛ: За извлачење у наградној игри Узми рачун и победи већ стигло више од 10 милиона коверти!

Фото: Принтсцреен

У суботу ће бити пето, претпоследње извлачење, а све коверте послате у првом кругу и даље се налазе у студију и равноправно учествују. Финално извлачење у коме ће бити додељен стан у Београду на води одиграће се 27. фебруара.

До краја наградне игре остала су још два извлачења и најсрећније добитнике очекују још 10 аутомобила "фијат 500Л" и стан у Земунским капијама, али и главна премија - стан у Београду на води.

У суботу ће свог новог власника добити пет аутомобила и стан у Земунским капијама.

- Фантастичан одзив грађана за учешће у наградној игри наставља се из дана у дан. Само у току јучерашњег дана на добро познату адресу стигло је више од 250.000 коверата из целе Србије - наводи се у саопштењу Владе Србије.

Грађани још имају времена за слање коверата са по најмање 10 рачуна или слипова. Све коверте које буду убачене у поштанске сандучиће сутра до краја радног времена пословница поште наћи ће се у суботу у базену у студију и биће у конкуренцији за вредне награде.

Влада Србије још једном подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште. Апелују на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године, а са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2020".

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије док је слање коверата потпуно бесплатно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)