И у месецима највеће кризе - Меридиан најпоузданији послодавац

Промо

11. 02. 2021. у 17:00

Друштвена одговорност, професионализам и интегритет

И у месецима највеће кризе - Меридиан најпоузданији послодавац

Фото: Промо

Пад прихода и неизвесност у пословању проблеми су који оптерећују готово сваку грану индустрије и економије уопште након почетка пандемије.

Меридианбет је на једну од најтежих криза у бизнису у протеклих неколико деценија одговорио још већом иновативношћу и новим радним местима за домаће младе стручњаке.

Нова радна места

И док се цела планета налазила у великој кризи, Меридиан је у првој половини претходне године за чак 30% повећао број новозапослених у Србији у односу на посматрани период 2019.

Ангажовани су домаћи млади стручњаци, свршени студенти, који развијају глобално најконкурентнија решења у области вештачке интелигенције, биг дата, дизајна видео игара, дигиталног маркетинга…

Фото: Промо

Софтверске иновације

Већ годинама, Меридианбет је иноватор када је реч о пласирању софтверских решења која се примењују на најзахтевнијим светским тржиштима игара на срећу, укључујући и земље ЕУ. Зато и не чуди што је више од једне деценије Меридиан апсолутни, национални и регионални лидер у индустрији игара на срећу.

Свој пословни модел ова компанија успешно примењује, поред Србије, на три континента и тржиштима више од 30 земаља света.

Програм стипендирања младих талената

Препознајући вишедеценијски, системски проблем неусклађености између образовних програма и понуде стручњака на тржишту рада, Меридиан је у 2020. покренуо амбицизони пројекат стипендирања и праксе за студенте завршних година академских студија.

Меридиан већ годинама активно учествује у пројектима запошљавања младих, у сарадњи са ресорним министарством и високошколским установама Републике Србије.

Фото: Промо

Професионализам и интегритет – заштитни знак на свим европским тржиштима

У самим зачецима игара на срећу као европске, регулисане индустрије Меридиан је био приређивач који послује по највишим европским стандардима. И у ову годину ова компанија улази са серијом нових пројеката друштвене одговорности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)