СББ КОРИСТИ ИНФРАСТРУКТУРУ ТЕЛЕКОМА: Све потписале обе стране - Телеком дао саопштење

Б.Царановић

03. 02. 2021. у 18:06

КОМОПАНИЈА СББ већ две деценије користи инфраструктуру Телекома Србија и то више стотина километара ТТ канализације Телекома, као и бакарну и оптичку инфраструктуру.

СББ КОРИСТИ ИНФРАСТРУКТУРУ ТЕЛЕКОМА: Све потписале обе стране - Телеком дао саопштење

Новости

Ово наглашабају из Телекома у саопштењу и додају да о свим тим закупима постоје уговори које су потписале обе стране. 

- Иронија је, да се неко ко више од 20 година користи нашу инфраструктуру, жали да нема приступ истој - кажу у Телекому.

- Унитед група очигледно жели да врати време када су предводили вишедеценијски картел и када нико није смео да их угрожава на тржишту. Подсећамо да су тада без икаквих проблема изнајмљивали оптичку инфраструктуру Теленору и да су заједно са њима пустили пакет услуга за кориснике. Унитед групи сада очигледно смета јак Телеком Србија, док истовремено по сваку цену жели да спречи улазак нове конкуренције на тржиште, односно либерализацију самог тржишта. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Miki Zg

03.02.2021. 19:34

Nešto sam komentirao prije ,a i sada.Yu natjed grupa je je najveća korporacija ,kršitelj državnog sistema Srbije .Vrši svoj posao u Srbiji , a porezno prijavljeni u Luksemburgu ( problem reimitiranja ) .Ne plaćaju državi Srbiji poreze ,ni dinare ,za razliku svakoga građana Srbije .Građani Srbije ,obavezujete Vas EU vladavine prava ,pravde da Đilas ,Šolak plaćaju porez državi gdje prihodiju dobit , a protiv sun te iste omražene države !