ОДРОН НА ПУТУ КА КРАГУЈЕВЦУ: Огласили се "Путеви Србије"

З. Р.

28. 01. 2021. у 14:00

ОДРОН НА ПУТУ КА КРАГУЈЕВЦУ: Огласили се Путеви Србије

Фото: Инфо КГ

ЈАВНО предузеће "Путеви Србије" саопштило је да се на делу државног пута првог Б реда број 24, на деоници Баточина - Крагујевац на локалитету Никшићко брдо активирало клизиште услед чега је дошло до оштећења десне саобраћајне траке у смеру ка Крагујевцу.

Саобраћај се одвија левом саобраћајном траком, док је десна затворена за саобраћај сходно постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.

- Представници ЈП "Путеви Србије" и "Института за материјале Србије" су одмах по настанку клизишта изашли на терен како би сагледали проблем и предложили мере санације ' тврде у "Путевима Србије". - Предузели смо све неопходне мере за безбедно одвијање саобраћаја и дали налог за предузимање хитних и неодложних припремних радова на насталом клизишту. Изградња ове деонице, започета 2009. године, била је у надлежности Националног инвестиционог плана, а ЈП "Путеви Србије" преузели су да је заврше 2014. године. Прошле године је коначно окончана изградња овог дела пута који Крагујевац повезује са Коридором 10.

ЈП "Путеви Србије" апелује на све учеснике у саобраћају да посебно буду опрезни у зони клизишта, да поштују привремену саобраћајну сигнализацију и брзину прилагоде условима на путу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)