НАГРАДНА ИГРА "УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ": Данас прво извлачење дугог круга

Танјуг

23. 01. 2021. у 07:22

НАГРАДНА ИГРА УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Данас прво извлачење дугог круга

Фото: РТС Принтскрин

ПРВО извлачење другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2020" биће одржано данас у 17.55, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије.

Како је саопштено из Владе Србије, одличан одзив грађана за учешће у наградној игри наставље се и ове године.

Само у току четвртка стигло је близу 140.000 коверата из целе Србије, тако да у овом тренутку за суботње извлачење вредних награда конкурише више од 7.900.000 коверата.

Из Владе Србије подсећају да се све коверте послате у првом кругу и даље налазе у студију и све оне равноправно учествују у сутрашњем извлачењу.

У данашњем извлачењу биће додељено пет аутомобила "фијат 500Л" и један стан у Београду, у насељу Земунске капије.

Влада Србије још једном подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште.

Апелује на грађане да коверте спакују и адресирају код куће а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова од 1. септембра 2020. године са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2020".

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије док је слање коверата потпуно бесплатно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)