Испуњење овогодишњих жеља почиње у STOP SHOP-у

Промо

20. 01. 2021. у 13:55

Испуњење овогодишњих жеља почиње у STOP SHOP-у

Фото: Промо

Време је да се извуку спискови неостварених жеља и поклона које смо желели, а још их нисмо добили, јер су у STOP SHOP ритејл паркове стигли велики јануарски попусти.

Богата сезонска понуда омиљених брендова по приступачним ценама је најбољи начин да започнемо годину, посебно ову од које очекујемо мање неизвесности.

Ипак, сјајна прилика за добру куповину, прву у новој 2021. години, само је једно у низу изненађења у STOP SHOP ритејл парковима.

Брзо и једноставно будите у току са актуелним попустима и дешавањима уз апликацију “STOP SHOP Кутак” – учитавањем QР кода путем мобилних телефона или укуцавањем www.стопсхопкутак.рс у претраживачу. Кликните на линк ка STOP SHOP Забавнику, а осим интересантних информација о брендовима опробајте се и у забавним квизовима за школарце.

На друштвеним мрежама STOP SHOP-а можете наћи едукативне видео снимке у којима искусни експерти из различитих области дају савете о томе како се суочити са новом реалношћу, како се припремити за онлине разговор за посао или како покренути пословање, анимирати малишане...

Фото: Промо

Прошла година подсетила нас је на солидарност и научила одговорности према себи и другима. STOP SHOP ритејл паркови у Србији донирали су пакете који садрже средства за дезинфекцију, заштитне маске и рукавице Центрима за социјални рад, удружењима и хуманитарним организацијама у Нишу, Ваљеву, Вршцу, Чачку, Пожаревцу, Смедереву, Борчи, Суботици, Сремској Митровици и Лазаревцу како би изразили захвалност и пружили подршку раду ових институција.

Како би посетиоци и запослени у STOP SHOP-овима и даље уживали у сигурном окружењу и куповини, ритејл паркови све време спроводе прописане хигијенске и безбедносне мере.

Више информација о свим активностима и понуди STOP SHOP-а у Србији можете наћи на сајту, Фејсбук и Инстаграм профилима ритејл парка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)