"ВРИШТАЛА САМ ОД СРЕЋЕ, СИН НИЈЕ ЗНАО ШТА МИ СЕ ДОГОДИЛО": Добитница стана у Земуну још не може да поверује да је извучена њена коверта

Novosti online

19. 12. 2020. у 19:55

ВРИШТАЛА САМ ОД СРЕЋЕ, СИН  НИЈЕ ЗНАО ШТА МИ СЕ ДОГОДИЛО: Добитница стана у Земуну још не може да поверује да је извучена њена коверта

Фото: Принтскрин

НА ВЕЧЕРАШЊЕМ, четвртом извлачењу у наградној игри „Узми рачун и победи 2020“ стан у насељу Земунске капије је добила Весна Цветковић из Крагујевца. Весна још не може да верује да је глумица Драгана Мићаловић извукла њену коверту .

- Када сам видела свој коверат, прво сам позвала сина који је у Кини. Он се у чуду нашао и прво је мислио да се нешто лоше догодило, јер сам вриштала од среће. Пустила сам му пренос емисије и рекла "Слушај, слушај! Добила сам стан!" - узбуђено прича Весна Цветковић (63), из Крагујевца, медицинска сестра у пензији.

Она каже да још не може да поверује да све ово није сан и да је пресрећна, јер ће сада њени синови који су у иностранству имати где да се врате.

- Радила сам нешто по кући док је трајало извлачење. Ни у сну нисам очекивала да бих могла да добијем. Било је толико коверти... Бацила сам поглед када је било извлачење за стан и видела своје име и презиме. Ево још увек не могу да поверујем - каже Весна.

Она је послала петнаестак коврети и потајно се надала да би управо могла да добије стан.

- Имам два одрасла сина која тренутно нису ту. Један је у Кини, а други у Русији. Обојица су професори енглеског језика. Млађи је ионако планирао да се након ове школске године врати у Србију са девојком која је из Чачка. Сада ће имати где и да живи.

Да је бела техника, обрадовала бих се, а не овако... Ово је стварно велика срећа. Децу сам сама издржавала док су се школовали и завршавали факултете. Живело се скромно, али, ето, сада смо добили стан... - пресрећна је Весна.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)