ЧЕТВРТО ИЗВЛАЧЕЊЕ НАГРАДА У ИГРИ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Срећним добитницима биће додељено 5 аутомобила и стан у Београду

Танјуг

19. 12. 2020. у 17:12

ЧЕТВРТО ИЗВЛАЧЕЊЕ НАГРАДА У ИГРИ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Срећним добитницима биће додељено 5 аутомобила и стан у Београду

Фото: Принтскрин

ВЕЧЕРАС је четврто извлачење у оквиру наградне игре Узми рачун и победи 2020 биће одржано у суботу, 19. децембра у 17:55 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије.

Одзив грађана за учешће у наградној игри наставља се из дана у дан, саопштава Влада Србије је фантастичан. Само у току јучерашњег дана стигло је 180.000 коверата из целе Србије, тако да у овом тренутку за суботње извлачење вредних награда конкурише више од 5.200.000 коверата.

Данас ће као и три претходна кола бити додељено 5 аутомобила ФИЈАТ 500Л и један стан у Београду, у насељу Земунске капије. У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1.септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати Узми рачун и победи 2020.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије док је слање коверата потпуно бесплатно. Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.узмирацун.рс а на располагању им је и контакт центар путем мејла контакт@узмирацун.рс , за сва додатна питања и подршку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)