Буди победник када је најтеже – Компанија која је у 2020. имала највећи проценат новозапослених

Промо

10. 12. 2020. у 18:00

Када се кризе схватају као изазови

Буди победник када је најтеже – Компанија која је у 2020. имала највећи проценат новозапослених

Фото: Промо

Година за нама била је једна од најнеизвеснијих за пословање привредних субјеката, посебно у индустрији игара на срећу. Криза коју је изазвала пандемија Цовид 19 манифестовала се огромним падом прихода, што није мимоишло и ову делатност.

Одговор компаније Меридианбет на годину до сада највећих изазова био је - још више иновација и запошљавања.

У периоду највеће тржишне неизвесности у овом веку и до сада незапамћеног пада промета услед вишенедељног глобалног затварања, Меридианбет је, као технолошка компанија, успео да за 30% повећа број новозапослених у односу на посматрани период 2019. и отвори своја врата младим стручњацима из различитих области посебно у ИТ сектору, развоју нових технологија и информационих система, вештачке интелигенције, дигиталног маркетинга.

Фото: Промо

Меридианбет, погођен до тада најјачим ударом неизвесности и глобалне здравствене, али и економске кризе, управо тада покреће и програме стипендирања најбољих студената који ће након завршених студија своју пословну каријеру започети у овој компанији и стицати глобално конкурентна знања и вештине.

Као и у годинама када је био својеврсни пионир у развоју онлине игара на срећу, Меридианбет ће и у 2021. обликовати и диктирати тржишне смерове у Србији када је реч о начинима иновативног, али и друштвено одговорног приређивања, али и пословања уопште.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)