И ТОКОМ КРИЗЕ МОЗЗАРТ ОТВАРА НОВА РАДНА МЕСТА

Промо

03. 12. 2020. у 16:15

И ТОКОМ КРИЗЕ МОЗЗАРТ ОТВАРА НОВА РАДНА МЕСТА

Фото: Промо

Директор сектора људских ресурса Марија Божовић: Ове године смо запослили највећи број људи у претходних пет година

Промет на почетку епидемије корона вируса пао је за 95 одсто, али и у периоду највеће неизвесности, једно је сигурно – запослени у компанији Моззарт не морају да брину за посао. Регионални лидер у области игара на срећу сачувао је сва радна места на нивоу 8 тржишта, око 5.000, а уз то је чак наставио још већим интензитетом да отвара нове позиције. Само у 2020. запослено је више од 430 људи!

- Годину обележену тешким условима за пословање, који су успорили запошљавање на светском нивоу, завршавамо поносни на своје резултате. Као компанија која је друштвено одговорна првенствено према својим запосленима, ове године смо запослили највећи број људи у последњих пет година, не само попуњавајући упражњена радна места запослених које су на трудничком и породиљском боловању, већ и новоотворене позиције на којима смо повећали број извршилаца – истиче Марија Божовић, директор сектора људских ресурса у Компанији Моззарт.

Фото: Промо

Упркос новонасталој ситуацији и изазовима у погледу радног времена уплатних места, у Београду је ове године запослено 25 одсто више кандида са тржишта рада у односу на претходну годину, а наредне ће у овој компанији тежити да тај број буде још већи.

У самој централи, број новозапослених у 2020. износи 117, што је за 17 више у односу на 2019. годину. Током године су увођени процеси који су допринели реализацији пословне стратегије, самим тим отворено је доста нових радних места, у складу са трендовима светских размера на тржишту рада.

- Могућност напредовања, иначе једну од најизраженијих карактеристика Моззарта, током 2020. године искористило је дупло више запослених него прошле године, у шта убрајам и оне који су добили прилику да се окушају у развоју интернационалне каријере – закључује Марија Божовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)