НОВИ ДЕЦАТХЛОН НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Отвара се највећа спортска продавница у Србији

Промо

27. 11. 2020. у 13:30

НОВИ ДЕЦАТХЛОН НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Отвара се највећа спортска продавница у Србији

Фото: Промо

ЈЕДАН од највећих светских ланаца спортске опреме отворио је данас своју другу продавницу у Србији.

Децатхлон, један од највећих светских ланаца спортске опреме, отворио је данас, 27. новембра у 9 часова, своју другу продавницу у Србији, на Новом Београду, у Улици Ђорђа Станојевића 35.

Ово је највећи Децатхлон и уједно највећа спортска продавница у Србији која се простире на готово 4000 м2, у којој је шансу за посао добило више од 50 људи. У нови Децатхлон је уложено око 3 милиона евра, а оно по чему ће се истицати јесте мултифункционално игралиште које се налази у оквиру саме продавнице, као и велики број тест зона где ће купци имати прилику да испробају различиту опрему за више од 100 спортова, попут планинских и водених, преко пливања, трчања, наутике, фитнесса и гимнастике, до тимских спортова, бициклизма, риболова итд.

Фото: Промо

 

Осим врхунских брендова спортске опреме, Децатхлон има и широк асортиман спортске опреме по приступачним ценама а у својим објектима нуди највећи број сопствених брендова окупљених под заједничким именом Пассион брендови, због чега се истиче по ценовно повољнијој, а једнако квалитетој спортској опреми.

Као друштвено одговорна компанија, Децатхлон приликом отварања нове продавнице поштује све мере које за циљ имају спречавање ширења корона вируса. Радно време ће због нових рестрикција бити од 9 до 18 часова, а у објекту ће бити омогућени услови за препоручену физичку дистанцу, а све површине биће редовно дезинфиковане.

Фото: Промо

 

Молимо вас да приликом посете Децатхлон продавница поштујете мере заштите од корона вируса, користите заштитне маске и држите физичку дистанцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)