ЦРНИ ПЕТАК У ТЕХНОМАНИЈИ ТРАЈАЋЕ ЧАК 6 ДАНА

Промо

23. 11. 2020. у 14:00

ЦРНИ ПЕТАК У ТЕХНОМАНИЈИ ТРАЈАЋЕ ЧАК 6 ДАНА

Фото: Промо

Уколико вам је потребан модеран лаптоп, телефон или било који технички или електронски уређај, могуће је да свој савршени избор направите током најпознатијег празника куповине. Црни петак се ближи и за само пар дана појавиће се најпримамљивије понуде и попусти.

Лидер у продаји потрошачке електронике у Србији „Техноманија“, спрема феноменалне попусте, као и све друге погодности за своје купце у погледу безбедности и једноставности куповине.

Купци ће за Црни петак у Техноманији имати прилику да артикле разгледају дуже и пажљивије размисле о свом избору, јер је трајање Црног петка продужено на неколико дана. Од 25. до 30. новембра у свим радњама и онлине продавници Техноманије за купце је припремљена сјајна понуда различитих категорија артикала, осмишљена тако да свако пронађе за себе по нешто. У продавницама су предузете све прописане превентивне мере заштите, а потрошаче чекају и бесплатне заштитне маске.

За оне купце техничке робе који воле да претражују са безбедне дистанце сајт Техноманије обогаћен је бројним иновацијама. Ако вам је потребна асистенција приликом онлине схоппинг-а, виртуелни цхатбот је ту за вас. Овај виртуелни помоћник ће за трен ока „избацити” све предлоге за куповину, на задата питања купца. Уз његову помоћ купци ће доћи до траженог производа са свим жељеним параметрима на брз и једноставан начин.

Фото: Промо

Додатно, Техноманија је као помоћ у плаћању купцима припремила могућност узимања  онлине web кредита који се добија једноставно и без одласка у банку. Нова услуга Цлицк анд цоллецт – Купи онлине, преузми у радњи подразумава да у одабраним продавницама овог трговинског ланца купац преузима наручене артикле у моменту када му одговара.

Ове године скројили смо феноменалну понуду за све наше купце. Уложили смо велику енергију у реализацију саме акције и одабир артикала који ће се ове године наћи на попусту. Наша онлине продавница је спремна да купцима пружи потпун угођај куповине, а сви наши уведени алати ће несумњиво омогућити подршку и прилику за лакши и једноставнији схоппинг”, изјавио је Срђан Пламенац, директор Сектора за онлине пословање Техноманије.

Уз све наведено, током  Црног петка овог новембра припремљене су „Зоне највећих попуста” испред одређених продајних објеката на отвореном, које ће додатно обезбедити комфорност куповине и смањити непотребне гужве.

За више информација посетите www.техноманија.рс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)