ОТВОРЕН НАЈВЕЋИ МАКСИ ДО САДА: Иновативност куповине у срцу града

ПРОМО

30. 10. 2020. у 10:00

ОТВОРЕН НАЈВЕЋИ МАКСИ ДО САДА: Иновативност куповине у срцу града

Фото: ПРОМО

МОДЕРАН живот престонице добио је сасвим нову димензију. У оквиру тржног центра Галерија Белгрејд отворен је нов, највећи до сада, Макси супермаркет.

Препознатљив по старој, доброј, комшијској услузи, на 2.000 метара квадратних, нов Макси супермаркет уникатног дизајна праћен је значајним новитетима, који ће утицати на још боље искуство куповине.

Фото: ПРОМО

 

Први пут на нашем тржишту купци ће моћи да уживају у Кући сира, где их очекује пажљиво одабрана селекција сирева из целог света. Најукусније путовање дуж различитих меридијана уз богату понуду сира љубитељи ове намирнице могу пронаћи једино у новом Макси супермаркету.

Фото: ПРОМО

 

Додатни раритет је и широк асортиман винарије, где ће у сарадњи са еминентним стручњацима бити организоване дегустације и промоције, док ће најбоља селекција чоколада коју Маxи има да понуди показати да право хедонистичко искуство не може да прође без палете слатких укуса.

Фото: ПРОМО

 

Поред свежих категорија воћа, поврћа, меса, рибе, деликатеса, на шта су купци и навикли у Маxи супермаркетима, у понуди је и иновативан концепт занатске пекаре са традиционалним хлебовима, ручно прављеним у самој радњи.

Како настају најукуснији хлебови по рецептима наших бака, купци могу да осете на лицу места. У богатој понуди су ражени калупски хлеб са семенкама и мини векна са кромпир пастом и семенкама, сељачки бели хлеб, ручно рађен домаћи бели хлеб са додатком природног киселог теста, хељдин хлеб са орасима и многи други.

Фото: ПРОМО

 

Око 100 познатих комшијских лица купцима ће пружити најквалитетнију услугу, а на новим одељењима као што су Ђус бар и пекара очекују их и нови запослени, као и додатно обучени професионалци на одељењима деликатеса, сирева и вина. Све о врстама сирева, пореклу, начину сечења, излагању и упаривању сирева са осталом храном и винима, купци сада могу сазнати из прве руке.

Поред многих погодности модерне куповине, највећи Макси до сада нуди купцима и електронске цене на одређеним категоријама. Врхунска услуга и куповина која помера границе сада су на једном месту – у јединственом амбијенту, у највећем тржном центру у региону.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)