ВУЧИЋ НА ОТВАРАЊУ ГАЛЕРИЈЕ БЕОГРАД: Сутра почиње са радом највећи тржни центар у региону

Тањуг

29. 10. 2020. у 13:18

ВУЧИЋ НА ОТВАРАЊУ ГАЛЕРИЈЕ БЕОГРАД: Сутра почиње са радом највећи тржни центар у региону

Фото: Инстаграм

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствоваће сутра отварању Галерије Београд у оквиру Београда на води, која ће бити највећи тржни центар у региону.

Отварање је планирано у 08.00 часова, а присуствоваће и председник компаније Игл Хилс Мохамед Алабар.

Галерија Београд биће бити највећи шопинг мол, забавна и гастрономска дестинација у региону.

Реч је о тржном центру на самој обали Саве са 300.000 квадратних метара укупне површине, 93.000 квадрата простора за издавање и 3.600 паркинг места.

У оквиру објекта биће око 300 локала и 50 ресторана, као и биоскоп са више од 1.700 места.

У Галерији ће се осим нових брендова представити и већ присутни брендови са својим премијум издањима.

Галерија Београд представља обједињени концепт шопинга, забаве и гастрономије какав до сада код нас није виђен.

То ће бити једини европски тржни центар на обали реке.

У понуди ће бити најбољи светски и домаћи брендови на једном месту, десетине кафића и ресторана, два забавна комплекса и биоскоп са најнапреднијом ИМАКС технологијом.

Инспирисана духом и улицама Београда, Галерија Београд је и својеврсни архитектонски подухват који овом делу града даје потпуно нови сјај.

Стакло и камен преовлађују у екстеријеру и савршен су додатак обали Саве, на коју се пружа импресиван поглед из ресторана и кафића.

Унутрашњост Галерије Београд не може се упоредити ни са једном грађевином тог типа у овом делу Европе.

Улице и тргови подељени су у целине које осликавају пулс града, а захваљујући фасадама и подовима од природних материјала и плафону од провидних панела, шетња кроз унутрашњост посетиоцима даје утисак да су напољу.

Идејно решење за Галерију Београд радио је престижни архитектонски студио Калисон РТКЛ из Лос Анђелеса, који стоји иза пројеката као што су Колумбија центар у Сијетлу и Фешн шоу, највећи шопинг мол у Лас Вегасу.

Галерија Београд доноси још једну иновацију, програм лојалности Мој Београд, чији чланови постају сви који преузму апликацију Галерије Белгрејд.

Скенирањем рачуна направљеним приликом куповине у том тржном центру, чланови сакупљају бодове које могу користити за наредне куповине.

Први који ће имати прилику да купују на тај начин су добитници наградне игре "Шопингуј као милионер".

Најсрећнији добитник освојио је два милиона динара, другопласирани 200.000, а петоро трећепласираних по 20.000 динара. Поред бодова, апликација обезбеђује и бројне попусте и друге погодности.

Отварање Галерије Београд пратиће и седмодневни фестивал, током којег ће сваки дан бити испуњен садржајима и разним активностима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (52)