СИГУРНОСТ ВАШЕГ ДОМА – ОДГОВОРНА ОДЛУКА У ЈЕДНОЈ ПОЛИСИ: „Чувар куће“ ‒ целовит пакет осигурања домаћинства Компаније „Дунав осигурање“

Novosti online

19. 10. 2020. у 20:00

СИГУРНОСТ ВАШЕГ ДОМА – ОДГОВОРНА ОДЛУКА У ЈЕДНОЈ ПОЛИСИ: „Чувар куће“ ‒ целовит пакет осигурања домаћинства Компаније „Дунав осигурање“

Фото: Дунав осигурање

ОСЕЋАЈ сигурности нема цену. Када помислимо на будућност и здравље наших најмилијих и безбедност дома коме се враћамо, знамо колико је планирање одговоран посао. Улагање у безбрижну будућност и мир најдражих, инвестиција је којом можемо обезбедити сав дугогодишњи финансијски труд улагања у дом и породицу.

Пакет осигурања домаћинства „чувар куће“ Компаније „Дунав осигурање“, најбоље је улагање у ваш дом, чиме можете обезбедити покриће широког спектра ризика од пожара, удара грома, излива воде из инсталација, лома стакала, провалне крађе и разбојништва. Поред наведених ризика, овај пакет нуди могућност уговарања покрића и додатних, последњих година веома учесталих ризика, који су се остваривали на нашем поднебљу, као што су ризици од поплаве, бујице и земљотреса, али и могућност заштите од ризика изненађења: притиска снега, пада дрвета, дима, обести и вандализма, атмосферских вода, удара непознатог моторног возила, као и од опште одговорности.

Оно што овом пакету осигурања даје изузетну вредност, јесу посебне погодности, и то у случају остварења честог ризика од пожара. Компанија „Дунав“ у том случају надокнађује трошкове изнајмљивања привременог смештаја за вас и вашу породицу, укључујући и транспорт преосталих ствари домаћинства у износу до 500 евра, као и трошкове превентивне замене браве на објекту услед нестанка кључева у износу до 100 евра.

Поред ваше имовине, бринемо пре свега и о вашим укућанима. Стуб сваке породице почива на чврстим темељима куће и обрнуто. Само уз здраву породицу можемо имати чврст и стабилан дом. Зато Компанија „Дунав осигурање“ уз осигурање „чувар куће“ нуди и осигурање од несрећног случаја (незгоде) чланова домаћинства.

Управо су све наведене предности пакета осигурања „чувар куће“ разлог зашто је ове године закључено више од 20.000 полиса осигурања домаћинства, што је за око 20% више у односу на исти период прошле године. Ширина покрића осигурања, број укључених ризика, као и однос цене и покрића које пружа полиса, овај пакет чине свеобухватним решењем, којим свој дом можете да обезбедите од бројних нежељених догађаја, на сигуран и повољан начин. Да осигурање дома није луксуз, већ једна од најважнијих животних инвестиција, показује и ценовни аспект полисе доступне свима. Уз месечно издвајање, већ од 300 динара за осигурање стана површине 50м2, сума осигурања за стамбени објекат по тој полиси износи 3.000.000 динара, док за ствари у домаћинству износи 600.000 динара.

Имајући у виду да висина премије зависи од вредности ваше имовине и површине стамбеног објекта, могуће је остварити и попусте и додатне погодности, док начин плаћања бирате сами, у складу са својим могућностима ‒ месечно, квартално, полугодишње или годишње. Уз ове погодности, „Дунав осигурање“ заинтересованима нуди могућност уговарања краткорочног и дугорочног осигурања.

Породично задовољство креће из дома. Уз пакет „чувар куће“ све ваше драгоцености биће сигурне са само једном полисом.

Детаљније информација могу се добити бесплатним позивањем Контакт центра на број 0800 386 286, или на интернет адреси www.дунав.цо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)