НА СВИМ NIS PETROL И GAZPROM БЕНЗИНСКИМ СТАНИЦАМА: NISOTEC производи по сниженим ценама

Промо

02. 10. 2020. у 12:41

КОМПАНИЈа НИС је за своје верне потрошаче, током месеца октобра, обезбедила посебне попусте на одређене производе из NISOTEC асортимана, доступне на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.

НА СВИМ NIS PETROL И GAZPROM БЕНЗИНСКИМ СТАНИЦАМА: NISOTEC производи по сниженим ценама

Фото: Промо

Корисницима НИС Агро картице одобрен је посебан попуст од 20 одсто на део производа за пољопривредну механизацију у паковањима од 10 и 20 литара који ће трајати до краја октобра.

Поред тога, у истом временском периоду, за кориснике картице лојалности „Са нама на путу“ такође је припремљен попуст од 20 одсто на део асортимана моторних уља од 1 литар.

NISOTEC асортиман обухвата широку палету са више од 170 врста производа међу којима су уз уља за моторна возила и уља за пољопривредну и грађевинску механизацију, уља за индустрију, различите мазиве масти и техничке течности.

Сви производи израђени су од нaјквaлитетнијих сировина, у сaрaдњи сa светски познaтим произвођaчимa aдитивa и бaзних уљa. О квалитету поменутих производа говори и лидерска позиција NISOTEC-а на тржишту мазива Србије, од 2012. године, као и бројна признања које је овај бренд компаније НИС освојио током протеклих година.

Више информација о NISOTEC производима, као и самим акцијама, доступно је на сајту www.nisotec.eu.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)