ВАЖНО ЗА ГРАЂАНЕ: Од данас овако можете плаћати рачуне за Инфостан

Б. Ца.

30. 09. 2020. у 13:57

ВАЖНО ЗА ГРАЂАНЕ: Од данас овако можете плаћати рачуне за Инфостан

Фото: М. Анђела

ЈАВНО комунално предузеће "Инфостан технологије" пустило је у рад мобилну апликацију е.Сандуче, како би грађани брже и лакше добијали и плаћали своје рачуне.

Апликација је корисницима доступна за преузмање на платформама ИОС и Андроид, саопштило је данас то предузеће. За неколико тренутака корисници својим паметним телефонима могу преузимати бесплатно мобилну апликацију е.Сандуче на Google Play и App store, како би једним кликом, са било ког места добијали и плаћали своје рачуне и имали увид у све обавезе и уплате.

Апликација функционише тако што ће корисници на почетку сваког месеца, пре штампе и дистрибуције рачуна на кућне адресе, добијати нотификацију да им је рачун стигао на мобилну апликацију е.Сандуче.

Једним кликом на нотификацију корисници могу веома брзо и безбедно да плате рачун, из својих домова и са било ког другог места, без чекања у редовима на шалтерима, што доприноси сузбијању ширења епидемије ковида 19.

Предузеће ће, такође, обавештавати нотификацијом кориснике о року за коришћење попуста од пет, шест или седам одсто, како би све редовне платише на време могле да искористе своје попусте и плате рачуне умањено. Уколико корисник искључи слање рачуна путем поште, определиће се да своје рачуне добија електронским путем, а на тај начин, кажу, учествује у очувању и заштити животне средине. Иначе, преко портал е.

Сандуче, више од 70.000 корисника плаћа електронски рачуне обједињене наплате без трошкова провизије, при чему број регистрованих корисника расте свакодневно великом брзином, додаје се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

zoran

30.09.2020. 16:12

Necu elektronsko sanduce ni namenske aplikacije, imam ih zilion sa sve zivo moguce, isto i zilion imena i pasosa za pristup. Zasto infostan ne salje racune na email adresu koju mu korisnik dostavi? Najednostavniji nacin, tako radi ceo razvijeni svet, struja, voda, kablovska, telefon, svi racuni idu na email. I kod nas mobilna telefonija i kablovska to rade, samo su Infostan i Elektrodistribucija zapeli pa se drze racuna preko poste ili posebnih aplikacija i e-sanducica.