ПОНОВО КРЕЋЕ НАГРАДНА ИГРА УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Главне награде станови и аутомобили

Novosti online

18. 09. 2020. у 20:18

ПОНОВО КРЕЋЕ НАГРАДНА ИГРА УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Главне награде станови и аутомобили

Фото: Архива Новости

У НОВОМ циклусу наградне игре важиће рачуни од 1. септембра. Грађани ће поштом бесплатно слати коверте са 10 фискалних исечака вредних минимум 100 динара

У циљу сузбијања сиве економије, држава поново покреће велику наградну игру "Узми рачун и победи", у којој ће грађани сакупљајући фискалне рачуне моћи, уз мало среће, да постану власници још вреднијих награда него прошли пут - аутомобила "фијат 500Л", стана у насељу Земунске капије или пак луксузног стана у Београду на води.

УЧЕСТВУЈУ САМО ПУНОЛЕТНИ

- Учесници у наградној игри неће плаћати поштанску услугу приликом слања коверти. Биће, као и прошли пут, два круга, а све коверте које су приспеле у првом кругу наградне игре учествоваће и у другом. Правила су иста. Коверта треба да има 10 фискалних рачуна, а сваки рачун мора бити на минимум 100 динара - објашњава наш саговорник и додаје да ће се први круг завршити до Нове године.

Право учешћа, како наводи, имаће сва пунолетна лица с пребивалиштем или боравиштем на територији Србије, изузев лица која су у радном односу или су на други начин ангажована за рад у кабинету председника Владе Србије, Генералном секретаријату Владе, Министарству финансија, Републичкој дирекцији за имовину, Управи за игре на срећу, Пореској управи, Државној лутрији Србије, ЈП Пошта Србије и Националној алијанси за локални економски развој (НАЛЕД), као и чланови Комисије за праћење регуларности извлачења награда и утврђивања добитника.

Подсетимо, наградну игру "Узми рачун и победи"најавио је министар финансија Синиша Мали. Први пут је била организована у марту 2017. с наградним фондом вредним 135 милиона динара. Други циклус организован је почетком 2018, имао је два круга са по четири извлачења, а у игри је учествовао чак 41 одсто грађана, који су послали 11 милиона коверата. У овом циклусу подељена је 291 награда укупне вредности 257 милиона динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

RUŽA

03.10.2020. 14:05

PITAM: -Dali će se i SLIPOVI smatrati za "fiskalni račun"? -Koja je adresa na koju se šalju koverte - dali je dovoljno samo "UZMI RAČUN I POBEDI"? i -ZAŠTO NEMA KOVERATA U POŠTAMA ili će biti dozvoljeno u redovnim poštanskim kovertama?