ПРЕМИЈЕРКА АНА БРНАБИЋ О НАПАДИМА "Јунајтед групе": "Телеком" мора да се бори

Ј. Су.

28. 08. 2020. у 06:23

МИСЛИМ да је лоше да се пласирају лажне вести и мислим да је лоше за фер тржиште да једна компанија користи своје медије да напада другу.

ПРЕМИЈЕРКА АНА БРНАБИЋ О НАПАДИМА Јунајтед групе: Телеком мора да се бори

Фото: Танјуг

Компанија "Телеком" шта год да ради, ради добро, кренули су коначно да се боре, а прошла су времена када су се јавни ресурси користили за прављење приватних компанија, конкренто СББ.

Ово је јуче изјавила премијерка Србије Ана Брнабић, на питање да прокоментарише сукоб између "Јунајтед групе" и "Телекома Србија". Како је рекла, "Телеком" мора да се бори, он је власништво грађана Србије, у једној години имају 660.000 нових корисника, а од када је почео да се бори сустигао је и СББ..

Упитана шта мисли како ће страни инвеститори реаговати на нападе на стране компаније, Брнабићева је казала да никада није напала ниједну страну компанију, већ да напада СББ.

- Причала сам о домаћој фирми СББ, о томе како је настала, расла и развијала се и то знају сви грађани Србије - истакла је Брнабићева. - Стране инвеститоре не нападамо, а како се они осећају у Србији говоре најбоље бројеви. Србија је у последње три године два пута проглашена за лидера у привлачењу страних инвестиција. А, 83 одсто страних инвеститора у једној земљи је рекло да би поново инвестирало у нашој држави. Не знам како се осећају, али очигледно је да имају поверења да улажу код нас.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)