МОБИЛНИ НОВЧАНИК ЗА ВОЗАЧЕ: Мобилна апликација DRIVE.GO – наточи гориво, плати кликом и вози

Промо

30. 07. 2020. у 13:46

МОБИЛНИ НОВЧАНИК ЗА ВОЗАЧЕ: Мобилна апликација DRIVE.GO – наточи гориво, плати кликом и вози

Фото: Промо

СТУДИЈА спроведена у 19 земаља у марту месецу 2020. године недвосмислено је показала промену у навикама купаца.

Услуга која тренутно преузима примат јесте бесконтактно плаћање које се повећало за читавих 25 одсто у поређењу са истим периодом претходне године. Чак 79 одсто испитаника широм света потврдило је да користи услуге бесконтактног плаћања, чиме успешно заобилазе непотребно додиривање оловака, новца и POS терминал апарата.

Сличан тренд може се приметити и у нашој земљи. Купци и продавци свакодневно долазе до нових начина да наставе са редовним активностима поштујући мере превенције и стандарде безбедности. У складу са тим, једна значајна новина стиже из компаније НИС. Пратећи промене на тржишту и потребе возача, НИС је развио мобилну апликацију Drive.Go која омогућава допуну резервоара и безбедно плаћање горива директно из аутомобила. Апликација се може преузети са Google Play и Apple Store-а, а процес куповине горива је брз, једноставан и сигуран. 

Фото: Промо

Након преузимања Drive.Go мобилне апликације, корисник на бензинској станици покреће апликацију, скенира QR код који је истакнут на точионом месту, а након точења горива кликом на дугме Плати у самој апликацији завршава трансакцију. Власницима картице лојалности „Са нама на путу“ омогућено је прикупљање бонус поена приликом сваке куповине на NIS Petrol и GAZPROM  бензинским станицама, а потребно је само да корисник у апликацији региструје своју „Са нама на путу“ картицу.

Нова услуга НИС-а  прати најновије светске трендове у дигиталним технологијама, штеди време и омогућава корисницима безбедно кретање и вожњу уз што мање физичког контакта. Поред тога, плаћање путем Drive.Go мобилне апликације значајно доприноси и безбедности свих запослених на бензинским станицама.

Сви возачи са паметним мобилним телефонима, имају прилику да већ сада закораче у ново сутра и искористе предности које пружа Drive.Go мобилна апликација. Услуга коришћења Drive.Go мобилне апликације за сада је омогућена на више од 80 бензинских станица у већим градовима Србије, а НИС ће наставити да шири мрежу на којима ће ова услуга бити доступна.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)