МИХАЈЛОВИЋ: Договорена изградња мањег аеродрома

Танјуг

24. 07. 2020. у 18:35

МИНИСТАРКА грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да је током јучерашње посете Бањалуци било речи о инфраструктурним пројектима, пре свега аутопуту и деоници Сремска Рача-Кузмин, као и изградњи једног мањег аеродрома за који ће се већ од следеће недеље тражити погодна локација.

МИХАЈЛОВИЋ: Договорена изградња мањег аеродрома

Фото: Новости архива

“Већ у понедељак ће се делегације састати и разговарати о томе и тражићемо најбољу локацијју за аеродром а све у циљу да се што боље повезујемо у региону”, рекла је Михајловић одговарајући на питања новинара у Крушевцу.

Она је додала да повезивање није само у интересу Србије већ целог региона додајући да су везе Србије и Републике Српске нераскидиве и да се Србија труди да помогне, подржи и буде увек и свуда уз свој народ .

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Darko

24.07.2020. 22:52

@okolo - Pa ko u tim gradovim zivi???Srbi?? Koji cu u Mostaru ili Dubrovniku??? Treba sto vise aerodroma da se povezemo ...sa Hrvatima i Muslimanima se sigurno necemo ponovo povezivati ..2 Jugoslavije je sasvim dovoljno...NE PONOVILO SE

Bole

25.07.2020. 15:59

@okolo - Ni jedan od tri pomenuta nije u Republici Srpskoj. Ni u jedan od tri ne može da se doprema humanitarna pomoć, prevoz urgentnih bolesnika, za vreme korone ne može da se putuje a iako zatreba da se prevoze neki složeni sistemi, ljudstvo, i tome slično. Samo ono što je u tvom dvorištu je tvoje sve ostalo zavisi od raspoloženja druge strane.