Компанија dm наставља да шири мрежу дрогерија у Србији

Промо

уторак, 14. 07. 2020. у 14:00

Компанија dm наставља да шири мрежу дрогерија у Србији

Промо

Како би успешно одговорила на потребе купаца широм земље, компанија dm наставља са отварањем нових дрогерија. Упркос околностима изазваним пандемијом вируса Цовид-19, највећи дрогеријски ланац у Европи послује стабилно и континуирано брине о својим купцима и широј заједници.

Експанзија на домаћем тржишту настављена је отварањем дрогерије која се налази у Суботици, на адреси Браће Радић 120 и још две нове дрогерије у Београду - у BEO Shopping центру и на Врачару у оквиру комплекса Ziegel House на адреси Рудничка 14.

Дрогерије компаније dm су место за све што купцима треба на једном месту, јер се на полицама налази понуда која укључује око 14.000 производа - за негу и лепоту, сегмента за одржавање хигијене, све до разноврсне понуде хране, производа за домаћинство и негу беба. Осим тога, dm је један од највећих понуђача приватне робне марке на тржишту Србије, са скоро 4.000 производа. Добро познати dm брендови – Balea, alverde, dmBio, babylove, Denkmit и други гарантују идентичан квалитет у свих 13 земаља у којима компанија послује, док је dmBio бренд са широком понудом органске хране у Србији.

Промо

Осим тога, компанија dm је недавно покренула кампању подршке домаћим произвођачима, а на полицама dm дрогерија се тренутно налази чак 1.300 домаћих производа. Циљ кампање је да подржи развој локалне привреде и укаже на то да се многи српски производи налазе у рангу са великим светским брендовима.

Компанија dm дрогерие маркт тренутно послује у 13 земаља Европе, са мрежом која броји више од 3.600 продајних објеката и више од 62.000 запослених.

Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)