Погодностима на НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама никад краја!

Промо

08. 12. 2021. у 12:46

Пропустили сте могућност да остварите додатне уштеде уз онлине чланство у „Са нама на путу“ програм лојалности НИС-а?

Погодностима на НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама никад краја!

Фото: Промо

Не брините, јер сада постоји још један начин да добијете више уз број 1 програм лојалности у Србији! Сви потрошачи који постану онлине чланови „Са нама на путу“ програма, уз прву куповину горива на било којој НИС Петрол или ГАЗПРОМ станици до краја године могу да добију Г-Дриве зимски ауто гласс 3л и то за свега 1 динар!

Ево како да у три лака корака искористите максимум овог програма:

1. Путем Гоогле Плаy-а или АппСторе-а преузмите „Са нама на путу“ апликацију

2. Када „скинете“ апликацију, изаберите опцију „Желим картицу“.

3. Након попуњавања апликационог формулара, Ваш налог је дигитализован, постали сте нови члан програма лојалности „Са нама на путу“ и можете да уживате у бројним погодностима које програм нуди!

Шта је мобилна апликација „Са нама на путу“? Заправо, то је Ваша дигитализована картица лојалности која Вам омогућава да приликом сваке куповине остварујете многобројне бенефите и уштеде на свим НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинској станицама. Уз „Са нама на путу“ мобилну апликацију од сада су Вам погодности и уштеде увек на дохват руке, у Вашем мобилном телефону. Једноставно, практично и пре свега сигурно! Зар не?

Док физичка картица кошта 250 динара, онлајн учлањење у „Са нама на путу“ програм лојалности је потпуно бесплатно! И то није све - уз Вашу „Са нама на путу“ картицу можете да уштедите уз сваку куповину горива до 5,50 динара по литру!

Постаните део онлајн „Са нама на путу“ породице лојалности и штедите уз сваку куповину на НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)