МОДЕРНО РЕШЕЊЕ ЗА ЖИВОТ САВРЕМЕНОГ ЧОВЕКА: Атрактивни кеш кредити ОТП банке са варијабилном каматом

ПРОМО

25. 10. 2021. у 14:00

Живот савременог човека је непредвидив, како широм света тако и на овим просторима. Слободног времена је све мање, прохтева све више, а ту су и неочекивани и изненадни трошкови.

МОДЕРНО РЕШЕЊЕ ЗА ЖИВОТ САВРЕМЕНОГ ЧОВЕКА: Атрактивни кеш кредити ОТП банке са варијабилном каматом

Фото: Промо

Због нагомилавања издатака, а немогућности да у кратком временском року обезбедимо новац којим ћемо те издатке и покрити, некад је неопходно да подигнемо кредит. Сигуран и повољан кеш кредит је увек у моди, зато ОТП банка у својој понуди има атрактивне кеш кредите са варијабилном каматом.

За оне којима је потребан новац да остваре своје различите жеље, ОТП банка је обезбедила могућност подизања динарског кеш кредита са варијабилном каматом са повољним условима. Износ који може да се подигне је од 50.000 до 2.400.000 динара, а период отплате је од 13 до 71 месец.

Уз одабир динарског кредита за рефинансирање са варијабилном каматом, корисници који већ имају неко задужење, а потребан им је и додатни кеш, могу рефинансирати своје обавезе и решити додатне издатке. Карактеристике и услови за отплату овог кредита су исти као код динарског кеш кредита са варијабилном каматом: нема депозита, ни валутне клаузуле, а рок за отплату је од 13 до 71 месец. Рефинансирање кредита је могуће и без одласка у банку чији се кредит рефинансира, већ ОТП банка сву комуникацију преузма на себе све до затварања тог кредита.

Фото: Промо

Такође, за суму која се у свакодневном животу брзо и лако потроши на ситнице и неважне ствари, корисник може да уплати животно осигурање или осигурање услед губитка посла и на тај начин у случају непредвиђених животних околности, обезбеди отплату остатка дуга по кредиту. Клијенти могу изабрати и да уплате оба наведена осигурања.

Дигиталне погодности које имају клијенти ОТП банке

Клијенти ОТП банке имају могућност да реализују кеш кредите, еКеш или мКеш у износу од 50.000 до 600.000 динара у онлине експозитури, без одласка у банку и без документације у папиру, путем м-банк или е-банк платформе. Процедура је брза и једноставна, а оно што је неопходно јесте да је клијент корисник једне од ових апликација и да испуњава услове за кредит.

За оне који на непредвиђене и изненадне трошкове гледају као на изазов а не проблем, за оне који знају да реше изазове и буду сигурни у своје решење, ту су кеш кредити ОТП банке. Јер, када знаш где идеш, више не чекаш.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)